Prolece / Leto 2012

Kolekcija proleće-leto 2012


MUŠKA KOLEKCIJA

Kultni srpski brend Nicola'S u svojoj novoj muškoj kolekciji, osim dobro poznatih klasičnih odela, pantalona i sakoa izrađenih od najkvalitetnijih materijala spaja dva ključna prolećna trenda; lan i pamuk. Oni zajedno rezultiraju izrazito casual i muževnim lookom koji postaje neformalan i formalan zavisno o tome odaberete li uz njega patike ili cipele.

Inspiraciju za kolekciju proleće-leto 2012 smo tražili na obalama Save i Dunava, u njihovoj tradiciji brodarstva, ribarstva i u lepoti njihovih obala.

Ovom inspiracijom smo zelili da pokažemo da smo spremni za sve prilike, a prirodne i organske tkanine u kombinaciji sa high-tech materijalima garantuju našim modelima izdržljivost i "elegantno starenje".

Autor: Zdravka Kulier

ŽENSKA KOLEKCIJA
Nicola’S i ove sezone nudi tri različita stila, za mlade poslovne žene, koji se mogu međusobno kombinovati. Veliki izbor kvalitetnih tkanina, pretočenih u odeću za posao, zabavu, putovanja i večernje izlaske. Intezivne boje, žuta, crvena, plava u kombinaciji sa prugama i tufnama i neizbežne letnje boje, bela i bež u kombinaciji sa romantičnim cvetnim dezenima.
1.Beach holiday

 1. Inspracija: odeća za plažu i sport 50ih godina
 2. Namena: sportska-kežual odeća koja može biti i poslovna i koktel
 3. Boja: bela,teget,plava,crvena i pink
 4. Dezen: jednobojno,pruge,tufne,cveće

2.Minimalist

 1. Inspiracija: jednostavne i pročišćene forme,minimalan industrijski dizajn
 2. Namena: poslovna odeća, može biti večernja
 3. Boja: bela, crna, siva
 4. Dezen: jednobojno, pruge, tufne, karo

3. Orient

 1. Inspiracija: boje i ornamenti Bliskog istoka,film Lorens od Arabije
 2. Namena: poslovna i kežual odeća
 3. Boja: prljavo bela, bež, pesak, braon, oranž, cigla
 4. Dezen: jednobojno, sitne pruge, tufne i cveće, arabeska

Autor: Maja Nedeljković Davidovac

Stare kolekcije

Nova sezona za proleće-leto, udružila je autentičnost ... koje po ugledu na heroine 30-tih, rok zvezde 70-tih i pop ikone 80-tih u svom vremenu pomeraju granice i...Nicola’s kolekcija, kao i uvek, nudi mladim poslovnim ženama više stilova u kojima...

Opširnije: Stare kolekcije

Tendencije

Nicola’S kolekcije, kao i uvek, nude mladim poslovnim ženama više stilova u kojima će one pronaći široki spektar dobro osmišljene i kvalitetne odeće za proleće/leto i sve njihove aktivnosti u tom periodu...

Opširnije: Tendencije

Materijali

Nicola`S-ove kolekcije oduvek su bile izrađene od najkvalitetnijih materijala uvoznog porekla. Tkanine se brižljivo biraju na čuvenim sajmovima Premier vision u Parizu i Milano unica u Milanu, gde izlažu najpoznatiji svetski proizvođači.

Opširnije: Materijali

Na vrh strane